HomeEvenementenDutch Construction Hackathon

Dutch Construction Hackathon Sign-up and join us!

Op 27 mei organiseren we samen met andere innovatiehubs in Nederland de Dutch Construction Hackathon. Jij hebt een rol in een startup en daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan deze dag. Samen met andere startups uit de bouw en daarbuiten (!) werk je door heel Nederland aan oplossingen voor opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken. 


Waarom een hackathon? 

Onze ambitie is om de zichtbaarheid van het ecosysteem van startups in een klap op de kaart te zetten, zodat er meer opdrachtgevers de stap zetten met startups te gaan samenwerken. We gaan ervoor veel (inter)nationale persaandacht te organiseren voor je. De samenwerking met StartupFest Europe speelt daarin een sleutelrol. Gelijk een goed moment om je bedrijf te promoten. 



Wie zijn de innovatiehubs? 

Wij zijn negen partijen die een rol spelen in het ecosysteem voor startups en innovatie in de bouwsector en slaan de handen ineen om dit event tot een succes te maken! Meer hierover vind je op www.DutchCH.nl


Wat is hacken? 

Wij bedoelen daarmee dat startups (zowel uit de bouw als daar buiten dus) samen in een dag tijd de handen uit de mouwen steken om te komen tot baanbrekende oplossingen voor de verschillende challenges. Het uitgangspunt is om de beste oplossingen ook uit te gaan voeren samen met de opdrachtgevers. We sluiten af met een knalfeest! 


Waar vind ik meer informatie? 

Ga naar www.DutchCH.nl voor alle informatie over deze dag. Je kunt je op de website inschrijven voor het event. 


Zijn er kosten aan verbonden? 

Dit event wordt je aangeboden door ons team en de sponsors. 


Over StartupFest Europe 24 mei - 28 mei 

De Dutch Construction Hackathon is onderdeel van StartupFest Europe. 

Startup Fest Europe is een Europees festival van meer dan 30 onafhankelijke evenementen die startups helpen sneller te groeien. Dit gebeurt door founders, investeerders, corporates en ontwikkelaars bij elkaar te brengen rond specifieke thema’s zoals water, energie, high tech, food, bouw en agri en gezondheid. Meer weten? www.startupfesteurope.com 



We zien je graag bij een van onze challenges!

Dutch Construction Hackathon Sign-up and join us!
Registreer