Studium Generale UT presenteert op maandag 5 oktober een avond waarop de wetenschappelijke principes achter koken worden uitgelegd. Iedere kok –thuis of in een restaurant- maakt gebruik van bepaalde wetmatigheden: bij het bakken van een eitje of het marineren van een vis. Prof. Michael Brenner, Glover Professor van toegepaste wiskunde en natuurkunde en Harvard College Professor, geeft ook een demonstratie van kooktechnieken. De avond is in het Engels.
maandag 5 oktober 2015 19:30 - 21:00
Meer events
- vr 26 apr 2024 09:30 - 17:00Concurreren met Digital Servitization
- wo 8 - wo 15 mei 2024Erasmus+ Inspire Days
- wo 8 mei 2024 20:00 - 22:00Science Café Enschede: Hoorcollege in 't Twents, doar is niks mis met!
- di 21 mei 2024 12:45 - 14:00Week of Inspiration/ Wandelen naar het einde van de wereld
- di 21 mei 2024 19:30 - 21:00Week of Inspiration / Klimaatoptimisten gezocht!