Onderwijskunde topopleiding door Keuzegids 2013

D:\Profiles\lindemanmah\Desktop\Temp\uni13_topopleiding.pngDe opleiding Onderwijskunde is uitgeroepen tot Topopleiding in de Keuzegids Universiteiten 2013. Dit betekent dat de opleiding tot de beste Onderwijskundige opleidingen van Nederland behoort.

Onderwijskunde aan de Universiteit Twente heeft een specifiek profiel met veel aandacht voor human resource development in organisaties en heeft aparte richtingen in leermethoden, technologieën en onderwijsmanagement. Het sterke punt van de opleiding is volgens de studenten de praktijkgerichtheid met veel mogelijkheid om beroepservaring op te doen. Ook lukt het de opleiding goed studenten door te laten stromen naar het tweede jaar. De deskundigen zijn ook enthousiast over de onderwijskunde-opleiding van de UT.

Vanaf september 2013 wordt de opleiding Onderwijskunde aangeboden als keuzetraject binnen de opleiding Psychologie. Meer informatie op www.utwente.nl/bachelor/psy.

Bron: Keuzegids Universiteiten 2013