Lekker creatief aan de slag? Doe mee aan The Land of Confusion!

De Universiteit Twente bestaat dit jaar 50 jaar en 2011 staat dan ook in het teken van activiteiten en festiviteiten. Zo vindt van 5 t/m 22 september het evenement Experiment in het Bos plaats. Een evenement waarbij op de campus bijna 20 domes zijn verspreid. Deze domes zijn ingericht met experimenten, leuke onderzoeken en proefjes vanuit onze eigen onderzoekers en onderzoeksinstituten. Uiteraard is het gedragswetenschappelijke onderzoek ook vertegenwoordigd, in de dome The Land of Confusion.

In The Land of Confusion komen kinderen, ouders en studenten uit heel Nederland in de wondere wereld van de optische illusies. Benieuwd naar onze ideeën over de invulling van the Land of Confusion? Bekijk dan de clip!

Doe mee!

De ideeën voor de optische illusies staan er, maar voor een creatieve slag, ontwerp en het maken van onze eigen illusies hebben we de hulp van studenten nodig! Een team variërend van studenten van de opleidingen Psychologie, Communicatiewetenschap, Onderwijskunde en Industrieel Ontwerpen zorgt voor een unieke mix van ondernemendheid, creativiteit en kennis van het psychologische fenomeen optische illusies. In het gehele project word je begeleid door creative director Ludo Klink.

De illusies worden niet alleen ontworpen voor het lustrumjaar van de UT, maar zijn daarna in te zetten op festivals, tijdens activiteiten op de campus en daarbuiten en voor diverse voorlichtingsactiviteiten. Ze zijn daarom duurzaam en jouw werk zal niet snel vergeten worden!

Brainstormsessies
Diverse brainstorm- en informatiesessies staan gepland. Wil jij meewerken aan The Land of Confusion, stuur dan even een mail naar ibr@utwente.nl en wij geven je ten eerste meer informatie en nodigen je vervolgens uit voor een brainstormsessie of een bijeenkomst met de groep studenten die meewerkt.

Op www.utwente.nl/ibr/events vindt u alvast meer informatie over het project.

Hopelijk tot snel!