Open huis Universiteit Twente

OPEN HUIS UNIVERSITEIT TWENTE

Zaterdag 17 september a.s. is er Open Huis. Iedereen heeft dan de mogelijkheid om familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden uit te nodigen om een kijkje te komen nemen bij de Universiteit Twente. Er is die dag van alles te zien, te beleven, maar vooral ook te doen.

Laat zien waarom jij trots bent op de UT!

Tijdens het open huis worden gebouwen opengesteld voor publiek. We hopen dat er voor de bezoekers veel te zien en te doen zal zijn. Dat kan alleen wanneer iedereen meehelpt. Als organisatie zijn we afhankelijk van de ideeën voor een mooi programma die bij jullie leven. Vandaar deze oproep zodat familie, vrienden en geïnteresseerden die op 17 september 2011 naar onze werkplek komen, kunnen zien en beleven waarom de UT zo bijzonder is.

Op welke wijze zou jij kunnen meehelpen aan het Open Huis?
- Laat zien hoe/waar je aan je onderzoek werkt
- Laat de bezoekers je onderzoek 'ervaren'
- Geef een college of lezing
- Geef een rondleiding binnen je lab
- Presenteer de activiteiten (bijvoorbeeld studiereis) van je studievereniging
We vragen extra aandacht voor onze jongere bezoekers. Interactie en inspiratie is het motto.

De organisatie van het open huis zal zorgen voor de aankleding, catering en de centrale activiteiten. Zo zorgen cultuurverenigingen voor entertainment, organiseert het sportcentrum workshops en masterclasses, zal het solarteam zich presenteren en er worden kunst- en architectuurrondleidingen gegeven.

Meld jouw activiteit aan door het webformulier op de lustrumsite in te vullen!

Voor vragen, suggesties en ideeën is er bij elke faculteit een aanspreekpunt:

CTW – Kim Bekman

EWI – Diana Dalenoord