Master introductiedag 28 augustus

LET OP: Introductiedag Master EST- 28 augustus 2012

uitroepteken

Wanneer je in september 2012 start met de

master EST, dan wordt je verwacht op de introductiedag op dinsdag 28 augustus.

Deze dag is niet alleen bedoeld voor mensen die nieuw zijn op de UT, maar óók voor studenten die doorstromen vanuit de bachelor of de pre-master.

Aanwezigheid op deze dag is verplicht. Er wordt namelijk een toelichting gegeven op de inhoud van alle nieuwe mastervakken en het is de bedoeling dat je aan het eind van de dag de keuzevakken die je wilt volgen hebt aangegeven in een individuele studieplanning. Iedereen heeft dit dus nodig om de week daarop met het onderwijs te kunnen starten. Vandaar dat je aanwezigheid noodzakelijk is.

Uiteraard is het daarnaast ook leuk om kennis te maken met al je mede-studenten in de master.

Dus noteer 28 augustus alvast in de agenda. De uitnodiging met meer informatie ontvang je nog.