15 nov - Lezing theatermaker en poppenspeler

Karsten Baan is een jonge theatermaker en poppenspeler. Afgelopen januari is hij een maand naar India gegaan om daar een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Het onderwijssysteem in India verschilt veel van het westerse onderwijs. Karstens doel was de interactie tussen leraar en leerling te vergroten. Dit deed hij door middel van poppenvoorstellingen en theaterworkshops. Hij gelooft namelijk erg in de theatervorm als medium.

Deze ervaringen wil hij graag delen. Bij Broodje Cultuur vertelt Karsten over zijn bevindingen aan de hand van de korte film die hij maakte én de poppentheatervoorstelling.

Datum : maandag 15 november 2010

Tijd : 12.35 uur

Plaats : Amphitheater, Vrijhof Cultuurcentrum, Universiteit Twente

Entree : € 5,- / € 3,- (student / CJP) / € 1,- (Xtra-card)

Voor informatie & reserveringen: www.cultuur.utwente.nl / 053-489 8002.

Gereserveerde kaarten kunnen op de dag zelf tot een kwartier voor de voorstelling worden opgehaald.