IBR Scriptieprijs 2010

IBR SCRIPTIEPRIJS 2010

Het onderzoeksinstituut IBR van de Universiteit Twente reikt op 8 maart 2011 de IBR Scriptieprijs 2010 uit. Deze prijs is bestemd voor de UT-student die in 2010 in zijn of haar afstudeerscriptie het meest verrassend is geweest in het combineren van mens en techniek.

Heeft u het afgelopen jaar, in de periode van januari 2010 tot en met 31 december 2010 een student begeleid die zich in zijn of haar afstudeeronderzoek bezig heeft gehouden met een onderzoek waarin òf de sociale wetenschap is versterkt met een technologisch component, òf waarin de technologie is versterkt met een sociale component?

Wijs de student(en) dan op de IBR Scriptieprijs en laat hem of haar de scriptie insturen voor 21 januari 2011. De student maakt kans op een geldprijs van € 1000,-. Ook de begeleidende docenten gaan er niet met lege handen vandoor. Heeft u de winnende student begeleid, dan ontvangt u de IBR wisseltrofee.

Meer informatie over de scriptieprijs vindt u op www.utwente.nl/ibr/scriptieprijs. Hier vindt u onder andere het reglement, de beoordelingscriteria, een overzicht van de beoordelingscommissie en het inleverformulier voor de scriptie.

Met vriendelijke groet,

IBR Research Institute for Social Sciences and Technology