Beleef nu de opleidingen Communicatiewetenschap, Psychologie en Onderwijskunde aan de Universiteit Twente.

Beste student,

Op 1 februari is de nieuwe videowebsite voor de opleidingen Communicatiewetenschap, Psychologie en Onderwijskunde live gegaan. Op de website kunnen vwo-scholieren de bacheloropleidingen leren kennen en beleven. Op deze manier hopen we in de toekomst meer studenten aan te kunnen trekken.

Ik ga het beleven.nl
Op de website zijn filmpjes te zien waarin onze eigen studenten, docenten en opleidingsdirecteuren vertellen over de opleidingen, de verschillende vakgebieden en afstudeerrichtingen. Daarnaast vind je foto’s en impressies van de campus en Enschede als studentenstad.

Sociale media
Verschillende vormen van sociale media zijn met de belevingswebsite geïntegreerd zoals Facebook, YouTube, Flickr en Twitter. Daarnaast zijn we begin maart gestart met de inzet van advertenties via sociale media en dit blijkt veelbelovend! De komende weken zullen advertenties en filmpjes te zien zijn op o.a. Hyves, Facebook, MSN Messenger en Scholieren.com. Verder staan we op a.s. zondag 6 maart met onze trailer op de homepage van Youtube!

Geef het door!

Bekijk de trailer hieronder en verspreid de belevingswebsite via jouw sociale netwerk. Nu al zijn er tientallen retweets, followers en honderden views van www.ikgahetbeleven.nl!

Kijk gerust eens rond en tweet ‘t voort!

Links naar de social media:

www.ikgahetbeleven.nl/facebook

www.ikgahetbeleven.nl/twitter