Studentenkorting op lidmaatschap NVO2; netwerk HRD professionals (in Dutch only)

De Universiteit Twente heeft zich aangesloten bij NVO2, de beroepsvereniging voor HR Development professionals. NVO2 is een levendig netwerk van professionals die werken in het HRD-werkveld. De vereniging maakt zich sterk voor groei en ontwikkeling van leden en is een gesprekspartner voor overheid, wetenschap en organisaties. De vereniging brengt haar leden actief bijeen en organiseert onder andere netwerkbijeenkomsten, workshops en congressen. Onze dienstverlening is uitgebreid en omvat onder meer een vakblad, een informatieve website, actieve werkgroepen, interessante kortingen voor congressen en workshops, en toegang tot het online ledenbestand. Komende jaar werken we onder andere samen met het jaarlijkse L&D event in NL Next Learning, Learntec (Duitsland), Professioneel begeleiden, ATD in Orlando en nog veel meer.

Omdat de Universiteit zich met NVO2 heeft verbonden, kun je als student voor slechts 25 euro per jaar lid worden van NVO2. Onze leden betalen 209 euro per jaar, maar voor studenten willen wij graag een mogelijkheid bieden om al tijdens de studie de wereld naar het werkende leven te openen. Je kunt het benutten om zowel je netwerk te laten groeien als nieuwe kennis op te doen in ons vakgebied.

De voordelen en mogelijkheden voor jou op een rij:  

·

Vroegtijdige loopbaanoriëntatie in het HRD-vakgebied (gesprekken met professionals en kijkje in de keuken bij organisaties)

·

Kennis delen over onderzoeksresultaten en trends in HRD-wetenschap

·

Toegang tot een netwerk om op zoek te gaan naar onderzoeks- en stageopdrachten die aansluiten bij jouw passie

·

Vraagstukken voorleggen aan professionals en je inzichten toetsen in en met de praktijk

·

Deelname aan reversed mentorship met een ervaren HRD-professional van NVO2

·

Netwerken met studenten van andere HRD gerelateerde opleidingen en samen initiatieven ontplooien om kennis te delen

Voor meer informatie ga naar studentlidmaatschap

 

EVENTS:

 

Kijk op onze events pagina voor een totaal overzicht van onze events.