UT - Kring (EN)

Aan welke regels voor het forum moet ik mij houden?

Regels en voorwaarden:


1. Registratie. Bij registratie verklaar je akkoord te gaan met onderstaande regels en voorwaarden. Per gebruiker mag slechts 1 account worden aangemaakt. Het hebben van een 2e identiteit is verboden, en zal worden gedetecteerd. Het e-mail adres waarmee je registreert is niet voor andere bezoekers zichtbaar. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt! Bij het registreren en het plaatsen van berichten wordt jouw IP-adres gelogd.

2. Netiquette. Het Forum is een plaats waar onderwerpen worden besproken; niet personen. Discussies gericht op een persoon zijn daarom uit den boze! Heb respect voor mede forumgebruikers. Laat ze in hun waarde en wees niet onnodig kwetsend of storend tegenover anderen. Ook discussies over privé zaken, roddels en andere berichten die niets met forum te maken hebben zijn hier niet gewenst.

3. Auteursrechten. Alle berichten, informatie en foto's die op forum worden geplaatst, worden eigendom van het forum . Zonder schriftelijke toestemming mag niets van het forum of onderdelen van deze website worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar gemaakt worden op welke andere wijze dan ook. Als je een tekst plaatst die oorspronkelijk afkomstig is van een andere site, vermeld dan altijd de bron erbij.

4. Aansprakelijkheid en bezwaren. Gezien het gegeven dat er voortdurend berichten worden geplaatst op forum, is het onmogelijk om berichten vooraf te bekijken of de waarheid van informatie te controleren. De forums worden met regelmaat gecontroleerd, maar het team van forum is nimmer verantwoordelijk voor de inhoud van berichten en kunnen niet instaan voor de juistheid, noch voor de volledigheid hiervan. In de berichten worden opvattingen van de schrijvers van deze berichten weergegeven; deze ideeën komen niet per definitie overeen met de opvattingen van forum of haar teamleden. Forum is niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook voortvloeiend uit het gebruik van deze site.

5. Reclame strikt verboden! Het plaatsen van commerciële berichten (zelfpromotie) op het forum of in jouw 'handtekening' is niet toegestaan. Een uitzondering geldt echter voor de informatie in je profiel en voor links naar je (eigen) non-profit sites waar iedereen belang bij kan hebben. Wil je toch duidelijk reclame maken, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Bepaalde zaken kunnen buiten de bovengenoemde regels vallen, terwijl ze toch niet gewenst zijn. Het is dan aan de moderators om te bepalen of dit wel of niet is toegestaan. De moderators hebben in dit geval altijd het laatste woord. Ben je het niet een met een genomen beslissing door een moderator, meldt ons dit dan via email. Nooit openlijk via het forum!