See 2018

Theatervoorstelling 'Ach, Indo...'

Op dinsdag 6 februari 2018 vindt de theatervoorstelling 'Ach, Indo….' plaats.  Een theatervoorstelling geschreven en gespeeld door Marion Gerverdinck en Harriet Bergsma. Het is een besloten bijeenkomst, bedoeld voor leden van de personeelsvereniging UT-Kring en de seniorenvereniging GEWIS. De voorstelling vindt plaats in het Amphitheater van de Vrijhof en de toegang is gratis.

‘Ach, Indo…’ is een bijzondere voorstelling waarin Marion Gerverdinck en Harriet Bergsma een aanvulling geven op hetgeen wij Nederlanders al menen te weten over onze landgenoten die hun oorsprong in Nederlands- Indië hebben liggen. Zij behandelen in hun productie het leven in en na Nederlands-Indië, bezien door de ogen van de zogenaamde tweede generatie kinderen, hun emoties, de conflicten en de relativering van wat hun is overkomen, die  in hun leven en in hun opvoeding een grote rol hebben gespeeld en misschien nog spelen.

Tijdschema van de uitvoering:
14.00 - 14.30 uur: Zaal open, ontvangst met koffie/thee
14.30 - 15.30 uur: Voorstelling (geen pauze!)
15.30 - 16.00 uur: Discussie.

OPGEVEN:
Het is een besloten bijeenkomst, bedoeld voor leden van de personeelsvereniging UT-Kring en de seniorenvereniging GEWIS.
Leden van deze verenigingen kunnen zich uiterlijk 31 januari 2018 opgeven voor de voorstelling. Dat kan per mail op activiteiten@gewis.utwente.nlToegang is gratis.
Introducees zijn in beperkte mate mogelijk. Verzoeken daartoe graag uiterlijk 31 januari voorleggen via activiteiten@gewis.utwente.nl.