Jaarverslag van de UT Kring 2016/2017 

UT Kring leden:

Het aantal leden van de UTK Kring bedraagt momenteel:   926 incl. 90 leden sub-verenigingen
Ledenaantal GEWIS incl. ITC momenteel:  400
51 leden zijn gestopt en we mochten 60 nieuwe leden begroeten.

Samenstelling bestuur:

Voorzitter:                                   Frank Snels
Penningmeester:                        Anita van Dijk
Secretaris:                                  Hannie Rensink
Activiteiten:                                Ellen Diepeveen
Afgevaardigde GEWIS:              Michiel van Buchem

Activiteitencommissie:              Trudie Hondelink 

Bestuursactiviteiten:

Het bestuur vergaderde 2 keer per maand.

Het bestuur heeft  zich het afgelopen jaar o.a. bezig gehouden met de volgende onderwerpen:
Inventaris Boerderij Bosch o.a. gedeeltelijk nieuwe stoelen en een nieuw buitenscherm, OPUT gelden  voor sportactiviteiten UT breed, samenwerking met het Sportcentrum m.b.t. ski-training en organisatie sportdag,  flyers voor nieuwe medewerkers zowel in het Nederlands als in het Engels, deelgenomen aan de Internationale Vrouwendag, verdeling subsidiegelden, afscheid genomen van Trudie i.v.m. pensionering en direct weer aangesteld.

Helaas zijn 2  sub-verenigingen, Acer en Volleybal,  opgeheven.

 

Activiteiten september 2016 tot en met augustus 2017:

Alle activiteiten zijn terug te lezen op onze website: www.utwente.nl/ut-kring/archief/activiteiten/.

 

GRAND PRIX FRANCORCHAMPS – Zondag 27 augustus 2017
Circuit van Spa-Francorchamps
Om op tijd in Spa te zijn vertrokken we heel vroeg:3.30 uur! Eindelijk op het ciscuit was de teleurstelling erg groot dat Max Verstappen zo snel uitviel. Hopelijk hebben alle 18 deelnemers aan dit uitje toch genoten van de race.

KINDER KOOKWORKSHOP – Zondag 21 mei 2017
IJssalon Heinink, Enschede
Tijdens deze workshop hebben 9 enthousiaste kinderen verschillende koude, warme en nagerechtjes gemaakt. Toen alles klaar was hebben ze samen van al het lekkers genoten.

LIBELLE ZOMERWEEK – Vrijdag 19 mei
Almeerderstrand, Almere
Zoals elk jaar gingen we in mei weer met de bus naar de Libelle Zomerweek. Het thema was HET GROTE GELUK. Geluk heeft veel gezichten, we zijn hier veel van tegen gekomen. Alle 50 dames hebben genoten van een heerlijke dag.

PAAS BLOEMSCHIKKEN - Zaterdag 8 april 2017
Boerderij Bosch, Campus UT
Tijdens deze workshop maakten zo’n 30 personen een prachtig Paas bloemstuk. Er werd ook genoten van een heerlijk glaasje advokaat, om alvast in de Paas sfeer te komen.

DISCO-FEEST IN ’T BÖLKE – Vrijdag 7 april 2017
Discotheek ’t Bölke, Enschede
Zo’n 40 UT-kringers die zin hadden in een Disco-feestje kwamen op 7 april naar t’Bölke om lekker mee te zingen en swingen op heerlijke disco-muziek. Met zijn allen hebben we er een pachtig feest van gemaakt.

MUSICAL SOLDAAT VAN ORANJE - Zondag 19 februari 2016
Theater Hangaar, Katwijk/Leiden
Met 55 nieuwsgierigen gingen we naar de musical Soldaat van Oranje! De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis. Het was een indrukwekkende ervaring.

WINTERSPORTEN IN WINTERBERG - Vrijdag 3 februari 2017.
Winterberg, Duitsland
Het jaarlijkse dagje wintersporten in Winterberg was weer een succes. 82 personen hebben van de sneeuw genoten. Deze keer hadden we 2 leuke extra's!: ski-fit, voorafgaand aan de wintersport-dag en ski-begeleiding op de piste.

KERST BLOEMSCHIKKEN – Zaterdag 17 december 2016
Boerderij Bosch, Campus UT
Op zaterdag 17 december vond bij Boerderij Bosch weer een workshop Kerst-bloemschikken plaats. In verband met de grote belangstelling werd snel een 2e workshop ingepland, die ook snel vol zat. In totaal maakten 80 deelnemers een prachtig Kerst bloemstuk.

KERSTREIS NAAR BREMEN – Vrijdag 9 december 2016
Bremen, Duitsland
Zoals elk jaar gingen we ook in 2016 naar een Kerstmarkt: naar Bremen. Bremen staat bekend om de maritieme kerstmarkt, het wordt beschouwd als een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. 78 personen hebben deelgenomen aan deze reis.

SINTERKLAASFEEST 2016 - Zaterdag 26 november 2016
Vrijhof, Campus UT
Zoals elk jaar komt Sinterklaas met zijn pieten in november bij ons op bezoek. In 2016 gelukkig ook weer. 55 kinderen met hun begeleiders genoten van dit gezellige feest en keerden naar huis met een prachtig cadeau.

MUSICAL THE LION KING - Vrijdag 4 november 2016.
Circustheater, Scheveningen
Tijdens de musical volgden 55 deelnemers Simba op het grillige pad naar volwassenheid. We hebben genoten van deze kleurrijke musical, deze theaterervaring zullen we niet snel vergeten.

WORKSHOP BARISTA - Zondag 18 september 2016
Bij Meesterlijke Koffie & thee in Hengelo
Met 16 koffie liefhebbers kregen we tijdens deze workshop info over koffie, koffie zetten en latte art. Natuulijk gingen we zelf ook aan de slag om een mooi koffie kunstwerktje te maken.

DAGJE ROTTERDAM - Vrijdag 16 september 2016
Tijdens deze dag brachten we met 62 deelnemers o.a. een bezoek aan de Markthal in Rotterdam en genoten we van een rondvaart. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner.

BARBECUE WORKSHOP - Dinsdag 13 september 2016
Faculty Club, Campus UT
Onder begeleiding van een kok gingen we zelf vlees en vis bereiden. Met de tips kon er niets fout gaan. 20 deelnemers genoten van heerlijke gerechten in een lekker zonnetje