EPSAM

Achtergrond

Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in het effect van de plaatsing van de elektrodes op de non-invasief gemeten activiteit van het middenrif in gezonde proefpersonen die worden ondersteund met non-invasieve continue positieve druk beademing.

Als u meedoet aan dit onderzoek, helpt u de onderzoekers om meer inzicht te krijgen in de hoe we de functie van de ademhalingsspieren optimaal kunnen meten tijdens beademing. Daarmee kunnen we patiƫnten in de toekomst mogelijk sneller van de beademing af krijgen.

Praktische informatie

De meting zal ongeveer een uur duren. Tijdens het onderzoek worden enkele plakkers op uw borstkas geplakt en zult u ademen door een masker in verschillende houdingen. Er is geen vergoeding voor deelname.
Om mee te mogen doen moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

Deelnemen

Als u mee wilt doen aan dit onderzoek kunt u dit contactformulier invullen. De onderzoekers nemen dan contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en een moment te plannen. Verder willen we u vragen de proefpersonen informatie goed door te nemen. Hierin staat het onderzoek uitgebreid uitgelegd, zoals het hoe en waarom van deze studie, maar ook welke gegevens wij verzamelen en hoe wij ervoor zorgen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen.

Contactinformatie

Als u meer informatie wilt hebben over het onderzoek kunt u contact opnemen met de onderzoeker:

R.S.P. Warnaar MSc (Rob)
Lecturer & Researcher