Arthur Veugelers - UT/ECTM

CASH3 Vasculair 2019

Cash-3 Vasculair 2019 (3 en 4 oktober)

Het negende CASH-3 vasculair programma zal plaatsvinden op 3 en 4 oktober 2019 binnen de muren van het TechMed Simulatiecentrum van de Universiteit Twente.

OVERNACHTING EN AVONDPROGRAMMA

Bij inschrijving (zie hieronder) kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid van overnachting in het U ParkHotel, op de campus van de Universiteit Twente.

Daarnaast kunt u aangeven of u wenst deel te nemen aan het avondprogramma op 3 oktober, waarbij u samen met uw collega’s van het diner kunt genieten in een informele omgeving.

KOSTEN

De kosten bedragen respectievelijk:

  • € 1500 voor deelname aan het CASH3-vasculair programma
  • € 90 voor de overnachting
  • € 50 voor het diner

In deze deelnameprijs zijn de kosten opgenomen voor het gebruik van de TechMed-faciliteiten en -simulatoren, de ontwikkelkosten van de onderwijsmodules, de catering gedurende het dagprogramma en de convocatiegelden voor de aanwezige faculty/opleiders vaatchirurgie. Omdat de CASH-3-vasculair onderdeel uit maakt van het verplichte cursorisch onderwijs binnen SCHERP voor de AIOS-differentiatie vaatchirurgie, zijn de COV en het bestuur NVvV van mening dat de cursuskosten vergoed behoren te worden vanuit de bijdrage voor uw opleiding die uw opleidingsziekenhuis ontvangt.

Conceptprogramma CASH-3 Vasculair 2019

Het conceptprogramma voor 2019 volgt in het voorjaar. Om alvast een impressie te krijgen van de Cash-3V is hier het programma van 2018 te vinden.

Inschrijving & Betaling 

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de CASH3-vasculair 2019. Let op: Na het doorlopen van het inschrijfformulier zal u gevraagd worden het totaalbedrag via internetbankieren direct te voldoen. Zonder betaling kan uw inschrijving niet worden verwerkt. U ontvangt een betaalbewijs dat u kunt gebruiken voor eventuele declaratie bij uw werkgever. 

De inschrijving sluit op 30 juni 2019.