Het derde CASH 3 vasculair programma zal plaatsvinden op 3 en 4 oktober 2013 binnen de muren van het ECTM van de Universiteit Twente. Aanmeldingen hiervoor kan via de website van de Van Hoytema Stichting: www.hoytemastichting.nl/cursusaanbod/VTG1303.docx

Bij aanmelding kunt u tevens aangeven of u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid van overnachting (met aantrekkelijke korting) in Hotel de Drienerburgt op de campus van de Universiteit Twente.

Daarnaast kunt u aangeven of u wenst deel te nemen aan het avondprogramma op 3 oktober, waarbij u samen met uw collega’s van het diner kunt genieten in een informele omgeving.

De kosten bedragen respectievelijk €1500,- voor deelname aan het CASH3-vasculair programma, €70,- voor de overnachting en €50,- voor het diner.

In deze deelnameprijs zitten de kosten opgenomen voor het gebruik van de ECTM faciliteiten en simulatoren, de ontwikkelkosten van de onderwijsmodules, de catering gedurende het dagprogramma en de convocatiegelden voor de aanwezige faculty/opleiders vaatchirurgie. Omdat de CASH-3-vasculair onderdeel uit maakt van het verplichte cursorisch onderwijs binnen SCHERP voor de AIOS-differentiatie vaatchirurgie zijn de COV en het bestuur NVvV van mening dat de cursuskosten vergoed behoren te worden vanuit de bijdrage voor uw opleiding die uw opleidingsziekenhuis ontvangt.