Bedankt voor uw inschrijving

Binnenkomen van de gegevens

Na het invullen worden de gegevens in WebHare opgeslagen. Dat is standaard.

Het is mogelijk de gegevens tegelijk ook te versturen naar een e-mailadres (bijvoorbeeld het PAO-TG adres). Er kan voor deze mail een sjabloon worden gedefinieerd waarin (een deel van) de gegevens binnen een bepaalde vormgeving wordt gepresenteerd. Dit kan bijvoorbeeld een tabel zijn waaruit de gegevens makkelijk in Excel kunnen worden ge-cut&paste’d.

Hiervoor zijn nodig: het ‘secretariële’ e-mailadres; de gegevens die in de e-mail moeten worden verstuurd; wensen aangaande het sjabloon.

Afronden voor de invuller

Daarnaast moet de invuller nog netjes worden afgescheept. Er zijn (combinaties van minstens 1 van) deze opties mogelijk:

a.Aan de invuller wordt een overzicht getoond met het ingevulde formulier en de mogelijkheid terug te gaan en te verbeteren dan wel op te sturen

b.Aan de invuller wordt een afrondingsbericht getoond

•Of met een kort bericht (technisch: onderdeel van het formulier)

•Of op een andere webpagina/url binnen of buiten de UT – deze pagina is er zo een.

c.Als de invuller op het formulier een e-mailadres heeft kunnen/moet invullen, wordt daarheen een vooraf opgemaakte sjabloon-e-mail gestuurd met eventueel een vaste tekst en (een keuze uit) de ingevulde gegevens. Deze gegevens kunnen ook in de vaste tekst ‘gemerged’ zijn, bijvoorbeeld ‘Beste <voornaam uit het formulier> <achternaam uit het formulier>’.

Voor a. is alleen nodig of we dat willen.

Voor b. is ofwel nodig: het korte bericht; ofwel de url van een bestaande pagina; ofwel een nieuwe ‘Bedankt’-pagina.

Voor c. is nodig: de gegevens die in de bedankt-mail staan; de vaste tekst.