Course dates and registration

Aanmeldformulier CASH-3v 2017

Het zevende CASH 3 vasculair programma zal plaatsvinden op 5 en 6 oktober 2017 binnen de muren van het ECTM van de Universiteit Twente. Bij aanmelding kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid van overnachting in het Intercity hotel, gelegen nabij het centraal station Enschede.

Daarnaast kunt u aangeven of u wenst deel te nemen aan het avondprogramma op 5 oktober, waarbij u samen met uw collega’s van het diner kunt genieten in een informele omgeving.

De kosten bedragen respectievelijk €1500,- voor deelname aan het CASH3-vasculair programma, €90,- voor de overnachting en €50,- voor het diner. De deelname kosten dienen voorafgaand aan het programma te worden betaald.

In deze deelnameprijs zitten de kosten opgenomen voor het gebruik van de ECTM faciliteiten en simulatoren, de ontwikkelkosten van de onderwijsmodules, de catering gedurende het dagprogramma en de convocatiegelden voor de aanwezige faculty/opleiders vaatchirurgie. Omdat de CASH-3-vasculair onderdeel uit maakt van het verplichte cursorisch onderwijs binnen SCHERP voor de AIOS-differentiatie vaatchirurgie zijn de COV en het bestuur NVvV van mening dat de cursuskosten vergoed behoren te worden vanuit de bijdrage voor uw opleiding die uw opleidingsziekenhuis ontvangt.

Inschrijving sluit 31 juli 2017.

Door het insturen van onderstaand formulier gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Contactgegevens

(Factuur zal worden verstuurd naar onderstaand adres)

- -
Ziekenhuis
Opleiding/cursus
Inschrijven