Vacancies Archive

Bestuursfunctie voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Wil jij een bijdrage leveren aan innovatie en duurzaam ondernemen in de? Reageer dan nu vóór 1 november op een bestuursfunctie voor de Sustainable Healthcare Challenge!

De Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is een platform voor studenten en young professionals dat ondernemerschap en innovatie in de gezondheidszorg stimuleert. Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst de SHC georganiseerd. Met 150 studenten tijdens het congres op Nyenrode, zestig inzendingen voor de ondernemerswedstrijd en als sprekers onder andere dr. Erik-Jan Vlieger (managing partner KPMG), prof. Hans Hofstraat (vicepresident Philips) en drs. Michel van Schaik (directeur gezondheidszorg Rabobank) was het volgens ons een zeer geslaagde eerste editie!

 Wij zijn momenteel op zoek naar studenten die zich in hun master of einde van hun bachelor bevinden en het congres en de ondernemerswedstrijd voor 2014 willen organiseren. Het is een parttime functie van ongeveer 5-10 uur per week. Aangezien het pas voor de tweede keer zal worden gehouden is er veel ruimte voor nieuwe ideeën. 

Functie 1: acquisitie voor sponsoren en benaderen van sprekers.

Functie 2: organisatie van de ondernemerswedstrijd (promotie, contacten investeerders, mediaopnames van deelnemers)

Functie 3: promotie en communicatie met universiteiten

Reageren kan vóór 1 november 2013; stuur een korte motivatie en je cv naar charlotoldenburg@hotmail.com Wij maken dan op 6 november graag een afspraak met je om elkaar beter te leren kennen!