Brieven eerstejaars

Brief Paradoks eerstejaars

S.V. Paradoks

Studievereniging voor Technische Geneeskunde en Biomedische Technologie


Beste aankomende student TG,


Zoals je in de brief van de opleiding kunt lezen, is studievereniging Paradoks de vereniging voor studenten van Technische Geneeskunde en Biomedische Technologie. Met zo’n 1400 leden behoort Paradoks tot een van de grootste en actiefste verenigingen van de Universiteit Twente, gerund voor en door studenten TG en BMT.


Wij als studievereniging organiseren gezellige en studiegerelateerde activiteiten, excursies en reizen, hebben de leukste feesten van Enschede, zorgen ervoor dat er iedere pauze een lekker gratis kopje koffie of thee voor je klaarstaat in de Paradokskamer (de ‘huiskamer’ voor leden, in de kelder van de Horst) en hebben een goede band met de opleidingsstaf van TG en universiteitsbreed.


Maar voor nu belangrijk voor jou: wij verkopen nieuwe boeken tegen een gereduceerd tarief voor alle jaren van de bachelor TG. Hiervoor moet je wel lid worden van S.V. Paradoks, het lidmaatschap kost €10,- per jaar en wordt voor de komende 6 jaar met je afgerekend tijdens de boekenverkoop.


Boekenverkoop

Wanneer je tegen een gereduceerd tarief boeken wilt kopen, kan dat op vrijdag 29 augustus, de gehele ochtend in de Paradokskamer. De kosten zullen ongeveer €930,- zijn voor het hele pakket (boeken voor het eerste semester en boeken die je in de gehele bachelor nodig hebt). Betalen kan alleen via pin. Zorg er dus voor dat je genoeg geld op je rekening hebt staan en dat het pin-limiet eventueel is opgehoogd. Daarnaast is het handig om een grote stevige tas mee te nemen, het zijn namelijk erg veel (zware) boeken!


De boekenlijst vind je in de bijlage. Wanneer je al een aantal boeken in je bezit hebt, is het ook mogelijk om deze uit het pakket te laten. Denk er wel aan dat je de juiste versie van het boek nodig hebt.


Om de verkoop gestructureerd te laten verlopen en lange wachtrijen te voorkomen, hebben wij een indeling gemaakt:

9:30-10:15uur: achternamen A-E

10:15-11:00uur: achternamen F-Kl

11:00-11:45uur: achternamen Kn-P

11:45-12:30uur: achternamen R-S

12:30-13:15uur: achternamen T-Z


Kluisjes

-Deze informatie komt nog.


Fotomoment

Tijdens de boekenverkoop zal je je inschrijven bij studievereniging Paradoks. Aangezien we een foto nodig hebben voor onze interne administratie, zullen we deze bij de inschrijving maken.


Dit is vanuit ons voor nu de belangrijkste informatie. Waarschijnlijk allemaal best overweldigend, maar je wordt vanzelf wegwijs. Wanneer je vragen hebt over boeken kun je mailen naar boeken@paradoks.utwente.nl. Voor overige vragen mail je naar bestuur@paradoks.utwente.nl.


Fijne vakantie en hopelijk tot snel!


Met vriendelijke groet,

Machteld Boonstra en Hans-Pieter Snels

Studenten TG en bestuursleden van S.V. Paradoks