See Information for students

Informatie voor aankomende eerstejaars studenten 2020-2021

BELANGRIJKE NFORMATIE OVER TOELATING
De officiƫle toelating tot de opleiding Technische Geneeskunde verloopt altijd via Studielink. Alleen als je via Studielink een plaats krijgt aangeboden en je hebt die geaccepteerd, ben je geselecteerd en kun je in het collegejaar 2020-2021 starten.
Onlangs heeft de Universiteit Twente aan alle aangemelde studenten een gepersonaliseerd magazine gestuurd. Ook studenten die (nog) niet zijn geselecteerd hebben dit magazine ontvangen. Hierdoor is wellicht ten onrechte de indruk gewekt dat je bent toegelaten tot de opleiding. Als je niet via Studielink bericht hebt gekregen ben je helaas niet toegelaten. Wij betreuren deze gang van zaken. Excuses voor het ongemak.

Via deze webpagina's willen we je zo goed mogelijk voorbereiden op de start van het studiejaar. Alles is nieuw en aan veel dingen moet je wennen. Een goede voorbereiding is dan het halve werk. In de introductie en in de eerste week van de studie zal hieraan ook nog aandacht aan worden besteed. Mocht je na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar de studieadviseurs.

Bekijk hier de online versie van de welkomsbrief

Student Report heeft een korte film gemaakt met daarin een hoop praktische informatie voor een snelle start.