Veelgebruikte systemen (o.a. Canvas, Osiris)

We besteden hier aandacht aan een paar belangrijke systemen die nodig zijn om een goede start te kunnen maken met het onderwijs.  Op de Canvas course van de opleiding waartoe je straks toegang hebt kun je nog meer systemen vinden.

Osiris

Via Osiris schrijf je je in voor onderwijs. Ook worden hier je resultaten gepubliceerd en vind je hier je studievoortgangsoverzicht. Als je een gesprek hebt gehad met de studieadviseur kun je hier de notities van dat gesprek nalezen.

http://osiris.utwente.nl

Canvas

Canvas is een online leeromgeving. Zodra je via Osiris bent ingeschreven in een module krijg je automatisch toegang tot de bijbehorende Canvas course. De docenten van de betreffende module delen daarin al het onderwijsmateriaal. 

De opleiding heeft ook een eigen Canvas course (Opleiding TG bachelor) waaraan je voor de start van het collegejaar wordt toegevoegd. In die course staat alle algemene opleidingsspecifieke informatie zoals het gehele onderwijsprogramma en regels en procedures. 

http://canvas.utwente.nl

Resourcebooker

In de komende jaren zal je veel gaan samenwerken in projectgroepen. Voor afspraken met een projectgroep zijn heel veel verschillende ruimtes op de campus beschikbaar. Zodra de gebouwen weer worden opengesteld en projectgroepen weer welkom zijn, kun je een ruimte boeken via de webroombookings app.

https://rb.utwente.nl/

Rooster/MYtimetable

Aan het rooster hebben we een aparte pagina besteed waar je iets meer informatie kunt vinden. 

http://rooster.utwente.nl