Studieadviseurs Technische Geneeskunde

Bij de studieadviseur van de opleiding Technische Geneeskunde (bachelor en master) kun je terecht voor al je studie gerelateerde vragen. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken. 

Marieke Hofman (afwezig op maandag)
drs. N.M. Hofman (Marieke)
Studieadviseur

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor een gesprek met de studieadviseur via ons online afsprakensysteem ‘Planzelf’. Zo’n gesprek duurt meestal een half uur maar als er veel te bespreken is dan kun je ook een afspraak voor een uur plannen. Soms is het zinvol om elkaar vaker te zien en dan maak je na het gesprek een vervolgafspraak.

Via het systeem kies je het soort afspraak. Er zijn verschillen in de duur van een afspraak en de vorm (Teams/Skype, telefonisch of op locatie). Daarna zie je welke mogelijkheden er zijn en kies je een datum en tijd. De studieadviseur zal de afspraak bevestigen. Je krijg een dag van te voren nog een herinnering van de afspraak.

Inloopspreekuur

Iedere woensdag tijdens de lunchpauze van 12.30 uur tot 13.30 uur. Je kunt dan binnenlopen voor korte vragen en overleg. 

Vanaf de maand MAART (2023) zijn er extra inloopspreekuren: iedere dinsdag, woensdag tijdens de lunchpauze van 12.30 uur tot 13.30 uur. 

Vanaf APRIL (2023) iedere dinsdag, woensdag en donderdag  tijdens de lunchpauze van 12.30 uur tot 13.30 uur. 

Je kunt de studieadviseur ook mailen als je een (korte) vraag hebt: TGstudieadviseurTNW@utwente.nl.