Studieadviseurs Technische Geneeskunde

De opleiding Technische Geneeskunde heeft twee studieadviseurs bij wie je voor al je studie gerelateerde vragen terecht kan. Klik op onderstaande knop om een afspraak met één van hen te maken. Voor zowel de bachelor als de master kun je bij beide studieadviseurs terecht.


       Marieke Hofman (afwezig op maandag) 

        Technohal, kamer 2333, telefoon: 053-4893300

        e-mail: TGstudieadviseurTNW@utwente.nl


  Deirdre Brandwagt (afwezig op vrijdag)

 Technohal, kamer 2332, telefoon: 053-4893300

 e-mail: TGstudieadviseurTNW@utwente.nl

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor een gesprek met de studieadviseur via ons online afsprakensysteem ‘Planzelf’. Zo’n gesprek duurt meestal een half uur maar als er veel te bespreken is dan kun je ook een afspraak voor een uur plannen. Soms is het zinvol om elkaar vaker te zien en dan maak je na het gesprek een vervolgafspraak.

Via het systeem kies je het soort afspraak. Er zijn verschillen in de duur van een afspraak en de vorm (Teams/Skype, telefonisch of op locatie). Daarna zie je welke mogelijkheden er zijn en kies je een datum en tijd. De studieadviseur zal de afspraak bevestigen. Je krijg een dag van te voren nog een herinnering van de afspraak.

Inloopspreekuur

Iedere woensdag tijdens de lunchpauze van 12.30 uur tot 13.30 uur. Je kunt dan binnenlopen voor korte vragen en overleg. 

Je kunt de studieadviseurs ook mailen als je een (korte) vraag hebt: TGstudieadviseurTNW@utwente.nl.