Start September 2018

Start September 2018

Presentatie bachelorthese

Als je bachelorthese verslag is afgerond en goedgekeurd door je eerste en tweede begeleider, dan moet je deze presenteren aan je begeleiders. Deze presentatie maakt deel uit van je beoordeling. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten. Daarna mogen je begeleiders en/of andere aanwezigen nog enkele vragen stellen (5 minuten). Tips voor je presentatie vindt je hier. Wanneer de afsluitende presentaties plaatsvindt vind je in het activiteitenoverzicht.

Andere geïnteresseerden van de opleiding kunnen ook bij deze presentatie aanwezig zijn, bijvoorbeeld andere docenten, maar ook jongerejaars studenten die een idee willen krijgen van de bachelorthese onderwerpen van het thema. We raden je zeker ook aan om zelf eens bij presentaties van je medestudenten te gaan kijken.

Het is verder toegestaan vrienden en familie mee te nemen naar je presentatie, je kan maximaal 10 vrienden/familieleden meenemen. Het is wel belangrijk hierbij te vermelden dat er tijdens de bachelorthese presentatie geen uitgebreide ceremonie plaatsvindt (zoals tijdens het master colloquium) en je op deze dag ook niet je bachelordiploma ontvangt. Daarnaast raden we je aan eens een keer bij presentaties van je medestudenten te gaan kijken.

N.b.: informatie over de administratieve procedure rondom de presentatie vind je in Stappenplan, onder 6.