See PSY

Alumnivereniging Amygdala

The information below, about the PSY alumni association Amygdala, is (still) in Dutch. The general alumni office of the University of Twente offers alumni information in English: http://www.utwente.nl/en/organization/alumni/

Na het afstuderen ga je, net als andere alumni, je eigen weg, maar wil je misschien toch gebruik blijven maken van nieuwe kennis vanuit de opleiding en de werkervaring van andere alumni. Alumnivereniging Amygdala helpt afgestudeerden door de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren, een eigen netwerk op te bouwen en hun loopbaan vorm te geven.

Alumnivereniging Amygdala biedt een interessant programma voor zowel pas afgestudeerden als de meer ervaren alumni. Je kunt kennis en ervaring uitwisselen, klankborden en discussiƫren met andere professionals in een ontspannen en inspirerende omgeving. Ook is het mogelijk om begeleiding op maat te krijgen. De activiteiten van Alumnivereniging Amygdala zijn zeer divers en altijd kleinschalig, laagdrempelig, gezellig en zeer nuttig voor je eigen ontwikkeling.

Het centrale alumniadres: http://www.utwente.nl/organisatie/alumni/