NIG CARRIÈRE DAG

‘To stay or not to stay’ dat is de vraag die elke PhD zich in ieder geval op één moment stelt. Misschien ben je er al zeker van dat je je carrière buiten de universiteit voort wil zetten of twijfel je nog, maar trekt de wereld van onderzoeksbureaus of consultants? Of misschien toch het onderwijs? Kom dan naar de carrière dag.

Deze dag is speciaal bedoeld voor PhD’s die hun carrière buiten de universiteit willen (of denken te willen) voortzetten. Tijdens deze dag komen gastsprekers uit verschillende sectoren aan het woord. Zij vertellen over de verschillende mogelijkheden die hun organisaties bieden voor PhD’s. Daarnaast gaan we tijdens de workshop ronde in op vragen als ‘Hoe kan je jezelf op kaart zetten buiten de universiteit?’ en ‘Welke competenties en capaciteiten hebben PhD’s die onmisbaar zijn voor organisaties?’. In de loop naar de carrière dag toe zullen we meer bekend maken over de sprekers en het exacte programma.

Waar?

USBO, Bijlhouwerstraat 6, Utrecht

Wanneer?

Vrijdag 13 maart 2015, van 13.30 tot 17.30 uur

De dag wordt afgesloten met een borrel. Een mooie mogelijkheid om met elkaar en de gastsprekers na te praten. Bereid je voor op een leven na de universiteit en kom naar de carrière dag van NIG. Ben jij erbij? Je kunt je hieronder aanmelden. Aanmelding vooraf is gewenst.