Decembervoorstelling Theaterlab: Dit is een gaaf land

When

21st  December 2017 at 20:00

Where

Agora - Vrijhof building (47)

Price

4 euro (with Union card)
6 euro (without Union card)

Language

Dutch

Discription

"Dit is een gaaf land". De baas van ons land sprak deze woorden vol opwinding maar ook niet echt wetend wat hij nou echt zei. Later kregen wij, inwoners, een brief op de mat dat we allemaal ‘normaal’ moeten doen. Dat de baas dat van ons verwacht en belooft dat het dan allemaal wel weer goed komt. 

Wij lazen de brief. Dachten na. En reageerden zoals we reageerden. Vuist in de lucht, schreeuwen totdat iemand het hoorde, terugschrijven, twijfelen aan onszelf, liken en delen, PvdA de hemel in prijzen of een combinatie van het bovenstaande. Maar normaal doen, dat deden we nog niet. Want hoe heeft dat ooit eruitgezien? Wat is normaal? Wat is dan normaal doen? En de Happinez schrijft juist voor dat we onszelf moeten zijn, hoe rijmt dit? En God dan, die zegt dat we moeten boeten? En Gordon dan, hij zegt juist we onszelf lekker moeten lten gaan? Wat moeten we nou? Normaal doen? Huh?

NEST zijn TheaterLab komt met deze absurde voorstelling die kritische vragen stelt bij de staat van zijn betrekkende op hedendaags Nederland.Reservations are closed, but there are enough tickets available at the door. Please come and buy your ticket at the door.