SBE 2016 conference in Tallinn

Sustainable Built Environment (SBE) 2016 te Tallinn.

Van 5 tot 7 oktober vond in Tallinn de Sustainable Built Environment (SBE) 2016 conferentie plaats (zie http://www.sbe2016.org).

De vakgroep Construction Management & Engineering was met John van Oorschot, Michiel Wolbers en Bram Entrop goed vertegenwoordigd. Er werden door hun drieën vier artikelen gepresenteerd. De artikelen over het adoptie potentieel van Phase Change Materials, luchtdichtheid van woningen, opschaling van renovatieprojecten en innovatie in de bouw zullen worden gepubliceerd in de journal Energy Procedia.

Na twee dagen van presentaties, workshops en netwerken was er op de derde dag de mogelijkheid om een excursie naar de aanbouw van een metrotunnel in Helsinki bij te wonen. Een deel van de deelnemers bezocht een andere excursie, maar twee van onze CME’ers gingen graag mee ondergronds om het boren van de gaten voor de explosieven met eigen ogen te bekijken.

C:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0030.jpgC:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\_DSC0462.jpgC:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0043.jpgC:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0040.jpgC:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\_DSC0490.jpgC:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0094.jpg