Open Assignments

10-01-2012 afstudeeropdracht Brinkgroep vastgoedbeheer en huisvestingsstrategie

Functie : Afstudeerder Vastgoed- en Huisvestingsstrategie
Standplaats : Leidschendam/Eindhoven

Knap werk

In het werkgebied van bouw, huisvesting en vastgoed laat Brink Groep anderen graag uitblinken. Dankzij onze expertises als huisvestingsadvies, vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling, bouwmanagement, kosten-kwaliteitsadvies, onderhoudsadvies en uitgekiende ICT-oplossingen, worden ambities van onze opdrachtgevers waargemaakt.


Voor het team vastgoed- en huisvestingsstrategie zijn wij op zoek naar een ambitieuze afstudeerder. Als afstudeerder werk je vier dagen per week aan je afstudeeropdracht en kun je één dag in de week aan de slag als junior adviseur. Hierbij word je deskundig begeleid. De inhoud van de opdracht wordt in overleg met Brink Groep, de student en de universiteit bepaald. Je kunt daarbij denken aan investeringsvoorstellen, portefeuilleanalyse, beleidsadviezen en huisvestings- en werkconcepten. Voorbeeldprojecten van Brink Groep zijn o.a. de portefeuillestrategie voor Stadswonen, de nieuwe huisvesting van de provincie Utrecht en de businesscase voor de Research Campus van DSM. Daarnaast verzorgen wij coachings- en opleidingstrajecten voor professionals, waardoor Brink Groep ook een belangrijke partij is in de ontwikkeling van het vakgebied en het delen van kennis.

Jij: 
– bent op zoek naar een afstudeerstage om je academische opleiding af te ronden;
– hebt affiniteit met vastgoed- en huisvestingsstrategie;
– hebt een goed analytisch vermogen;
– bent creatief, gedreven en enthousiast;
– beschikt over communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Wil jij inhoud geven aan knap werk?
Wij geven alle ruimte voor je eigen ontwikkeling. In een dynamische organisatie met informele sfeer kun je volop leren van collega's die graag denken én doen.

Meer informatie?
Als je geinteresseerd bent in deze opdracht neem dan contact op met de afstudeercoordinator van de vakgroep: Robin de Graaf (053-4894883) of stuur een mail: r.s.degraaf@utwente.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek, een capaciteitentest en een afrondend gesprek.