VSBfonds Beurs

Ga toch weg! Studie of onderzoek in het buitenland? De hele wereld ligt voor je open! Met een beurs van VSBfonds kun je na afronding van je UT bachelor of master verder studeren of onderzoek doen in een land naar keuze. VSBfonds stelt elk jaar een groot aantal beurzen beschikbaar voor bevlogen en gemotiveerde studenten, die zich graag verder willen ontwikkelen.

Deadline

1 maart 2017

Voor wie?

  • Je hebt je Bachelor/ Masterdiploma gehaald (alle richtingen) tussen 1 maart 2015 en 31 december 2016 en wilt een master in het buitenland gaan doen.
  • Je hebt je Master gehaald (alle richtingen) en wilt beginnen met een PhD opleiding in het buitenland.
  • Je hoeft geen bolleboos te zijn, maar je hebt wel goede resultaten behaald tijdens je studie en deze gecombineerd met extra-curriculaire activiteiten (bv. commissies/bestuur van vereniging).
  • Bij aanvang van de buitenlandse studie of onderzoek ben je niet ouder dan 29 jaar.

Algemene voorwaarden

Initiatief: Jij bepaalt zelf wat je gaat doen, waar en waarom. Vervolgens overtuig je ons waarom jouw plan bijzonder is en waarom wij jouw plannen zouden moeten ondersteunen.

Lengte: De duur van de studie of het onderzoek (stages komen niet in aanmerking) in het buitenland is minimaal 3 en maximaal 24 aaneengesloten maanden.

Studie: De studie moet een verdieping of verbreding van je Nederlandse vooropleiding zijn en mag geen onderdeel uitmaken van het curriculum van een Nederlandse

testimonial


VSBfonds beurs
Aanmelden
De uiterste deadline voor de beursaanvraag is 1 maart 2017.