Graduation

General information

C:\Users\SaskiaH\Downloads\typing-690856_640.jpg

ALGEMENE PROCEDURE

Wanneer je een bachelorthese bij Human Factors and Engineering Psychology (HFE) wilt doen, kun je dit doen binnen een van de drie verschillende afstudeerrichtingen van HFE, namelijk Cognitive Psychology, Human Factors en Technical Cognition. Aan de hand van de opdrachten die onder deze afstudeerrichtingen vermeld staan, dien je drie opdrachten te kiezen die jouw voorkeur hebben. Deze drie opdrachten dien je t.z.t. door te geven aan de themacoördinator van HFE (Suzanne Vosslamber: s.m.vosslamber@utwente.nl). De procedure voor het doorgeven van deze keuzes is hieronder te vinden. Let op: het is niet de bedoeling dat je zelf contact opneemt met de begeleidende docent vóórdat de opdracht aan jou is toegewezen! (zie ook de procedure hieronder)

Wanneer je een eigen idee hebt voor een bachelorthese, dien je zo spoedig mogelijk contact (uiterlijk 1 maand voor de start van het semester waarin je je bachelorthese wilt starten) op te nemen met de themacoördinator van HFE (Suzanne Vosslamber: s.m.vosslamber@utwente.nl).

PROCEDURE START SEPTEMBER 2017

Wanneer je in september 2017 met je bachelorthese bij Human Factors and Engineering Psychology (HFE) wilt starten, is de procedure als volgt:

Stap 1: Keuze doorgeven

Maak een top drie van je opties van opdrachten. Zorg dat de drie opdrachten die je kiest van minstens twee verschillende docenten zijn (en dus niet drie opdrachten van dezelfde docent). Let op: je hoeft niet van elke afstudeerrichting één opdracht te kiezen, je mag ook drie opdrachten van één richting (bijv. 3 opdrachten van Human Factors) kiezen, als deze opdrachten maar van ten minste twee verschillende docenten zijn. Aan de opdrachten die worden aangeboden kunnen (over het algemeen) meerdere studenten werken. Van 18 augustus tot uiterlijk 28 augustus 2017 kun je een mail sturen naar s.m.vosslamber@utwente.nl en je drie opties opgeven. 

Stap 2: Toewijzing opdracht

Uiterlijk 4 september 2017 krijg je per e-mail bericht over de opdracht waarmee je kan starten. Bij de toewijzing van opdrachten wordt er zoveel mogelijk rekening met je drie doorgegeven opties. We kunnen echter niet garanderen dat je de opdracht van je keuze krijgt.

Stap 3: Contact opnemen met begeleider

Pas nadat je van de themacoördinator bericht hebt gehad over de opdracht waarmee je kunt starten, kun je contact opnemen met de begeleidende docent van de opdracht.

Let op: Vanaf halverwege juli 2017 worden er nieuwe opdrachten online gezet, en uiterlijk 18 augustus 2017 zijn alle opdrachten up-to-date voor het tweede semester (start september 2017).