2012

Docent Biometrie (0,6 fte)

Zuyd wil bijdragen aan de ontwikkeling van professies en van onze regio. Samen met onze omgeving ontwikkelen we nieuwe inzichten en oplossingen voor toekomstige en huidige professionals. We nemen daarin een voortrekkersrol, zijn alleen tevreden met het beste.

Wij staan al jaren in de top drie van de Keuzegids HBO Voltijd. Onze 1.700 medewerkers werken aan drie kerntaken: we leiden 15.000 toekomstige professionals op in vijftig bachelor- en masteropleidingen, we ontwikkelen trainingen en programma’s voor professionals en we voeren onderzoek uit in opdracht van en in samenwerking met bedrijven en instellingen.

Binnen de faculteit Gezondheidszorg, opleiding Biometrie zoeken wij per direct een:

Docent Biometrie(0,6 fte)

De opleiding Biometrie maakt vanaf 1 september 2012 onderdeel uit van de Faculteit Gezondheidszorg. De Faculteit heeft als profiel “De Innovatieve Professional”. De medewerkers van de opleiding zijn trots op de kwaliteit én het feit dat ze landelijk een vooraanstaande positie innemen. De komende beleidsperiode staat de verdere verbetering van de kwaliteit en de innovatie van onderwijs, onderzoek en leven lang leren centraal. Onze nieuwe collega geeft mede invulling aan het gedachtegoed van Onderwijs, Onderzoek en Leven Lang Leren.

Tot je werkzaamheden behoren:

 • Het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de realisatie van het curriculum Biometrie;
 • Het verzorgen van zowel theoretische als praktische onderwijstaken (ook in de twee basisjaren);
 • Het verrichten van ondersteunende onderwijstaken.

Wij verwachten dat je:

 • In het bezit bent van een masteropleiding in het technisch domein;
 • Een speciale interesse hebt in signaalregistratie en -analyse;
 • Affiniteit hebt met medische technologie;
 • Een didactische aantekening hebt voor het hbo;
 • Beschikt over aantoonbare relevante werkervaring in het verzorgen van onderwijs in het hbo of wo;
 • Een resultaatgerichte teamplayer bent, die in staat is in multidisciplinair verband samen tewerken binnen en buiten de Hogeschool en in staat is om bruggen te bouwen tussen techniek en zorg.
 • Ervaring hebt met biomechanica, bewegingsanalyse en de bijbehorende technologieën (is een pre);
 • Als zelfstandig professional kan werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een functie voor 0,6 fte voor de duur van 1 jaar bij de BV Hogeschool Zuyd Contracting. Bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden kan dit dienstverband verlengd worden. Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO−HBO (maximum € 4.365,16 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband aangehouden.


Belangrijk
Zuyd Hogeschool streeft naar kwaliteit en professionaliteit. Daarom verwachten wij veel van onze docenten. Bijvoorbeeld dat ze een masterdiploma hebben en pedagogisch/didactisch bekwaam zijn. Kandidaten met deze kwalificaties hebben onze voorkeur. Voldoe jij niet aan deze eisen maar wil je deze kwalificaties wel op korte termijn halen, reageer dan ook. Wij maken dan afspraken over het behalen van de noodzakelijke diploma’s.

Interesse?

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Ludo van Etten, teamleider Biometrie, telefoonnummer 045-4006365.

Solliciteren

Je kunt vóór 29 oktober a.s. solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op de website: www.zuyd.nl/vacatures.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.