Duurzame Campus

Op 16 juni vindt het tweede miniseminar plaats in het kader van de duurzame campus. Deze keer heeft het miniseminar het thema water, waarbij de vraag wordt gesteld hoe wij door middel van ons eigen onderzoek kunnen bijdragen aan een meer duurzaam gebruik daarvan. Hoe belangrijk is onze eigen gedrag bij het implementeren van dergelijke ‘duurzame technologieën’ en in hoeverre kunnen we als universiteit hierin zelf een voorbeeldrol vervullen?

Onder leiding van Hans Hilgenkamp, moderator, worden een ‘high tech’- en een ‘human touch’-wetenschapper uitgedaagd om verbinding te leggen tussen hun vakgebieden. Sprekers zijn professor Arjen Hoekstra (CTW, onderdeel WEMWM), bekend van o.a. de waterfootprint en professor Peter-Paul Verbeek (GW, WIJSB), bekend van divers onderzoek en publieke discussies naar de relatie tussen mens en technologie en de rol van technologie in onze samenleving.

Het miniseminar is vrij toegankelijk voor alle medewerkers en studenten en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis netwerklunch.

Je kunt je hier aanmelden voor het miniseminar.

Het programma is als volgt:

12.30-12.45 uur ontvangst in hal Ravelijn

12.45-13.30 uur seminar in Ravelijn 2501

13.30-14.00 uur netwerklunch in hal Ravelijn