04-10-'13 | Schrijf je nu in voor het college van morgen op 10 oktober!

Het College van Morgen op 10/10

■ Op tien oktober, Dag van de Duurzaamheid, zal het College van Morgen plaatsvinden. In het College van Morgen zal gesproken worden over de verdere verduurzaming van het hoger onderwijs binnen de drie sectoren curriculum, onderzoek en bedrijfsvoering. Studenten voor Morgen, landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst, is de initiatiefnemer van dit college.

College van Morgen poster

Tijdens het College van Morgen zal de top-drie van de SustainaBul - de jaarlijkse duurzaamheidsranglijst van universiteiten en hogescholen - hun duurzaamheidsbeleid presenteren. Dit zijn de Radboud Universiteit Nijmegen, Hogeschool Utrecht en Wageningen Universiteit. Daarnaast zullen Thom de Graaf, voorzitter Vereniging Hogescholen, en Jacqueline Cramer, directeur Utrecht Sustainability Institute en oud-minister van milieu, hun visie op duurzaamheid binnen het hoger onderwijs uiteen zetten.

Aanmelden is gratis en kan nog tot 6 oktober via www.studentvoormorgen.nl