Zie Voorlichtingsactiviteiten

Geven wij voorlichting op uw school, of komt u naar de UT?

Laat uw leerlingen met ons kennismaken

We willen u graag twee opties van scholenbezoeken aanbieden zodat uw leerlingen met ons, onze University of Twente en onze studenten kennis kunnen maken. We nodigen u hiervoor graag uit. 

KOM MET UW KLAS NAAR DE UT 

Kom met uw klas naar de University of Twente voor een leerzame dag. Pre-U biedt verschillende mogelijkheden aan voor een dag op maat. Dit betekent dat u zelf aan kunt geven hoe u deze dag graag ingevuld wilt hebben en hoe lang het bezoek kan duren. Op de website van Pre-U kunt u alle informatie vinden over de mogelijkheden, zoals workshops, lab bezoeken, een campus rondleiding en/of een voorlichtingspresentatie.  

Meer informatie over de onderdelen van het programma en hoe aan te melden vindt u op de website van Pre-U.

WIJ KOMEN UW SCHOOL GRAAG BEZOEKEN

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de universiteit te komen, dan is er nog een andere mogelijkheid om toch kennis met ons te maken. Nodig onze studenten uit voor een dagje op uw school. We zullen u en uw leerlingen graag voorzien van de informatie die u wenst door het geven van voorlichting over de University of Twente en/of specifieke opleidingen. We verzoeken u vriendelijk deze aanvraag 8 weken voor aanvang van de gewenste voorlichtingsdatum in te dienen. Dit in verband met het organiseren van deze voorlichting. Op onze bachelorwebsite vindt u al onze bacheloropleidingen waarvoor u een lokaalvoorlichting kunt aanvragen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze scholenvoorlichting.

AANVRAGEN VAN EEN VOORLICHTING OP UW SCHOOL

De studenten van de UT komen graag naar u toe!
Aaanvraag scholenvoorlichting