Class of 2016 studeert af

Op 25 juni aanstaande studeert de eerste lichting studenten van University College Twente af. Deze studenten zijn in 2013 als eersten gestart met de bacheloropleiding Technology, Liberal Arts & Sciences (afgekort ATLAS). Ze hebben nu de eindstreep behaald. We nodigen u graag uit om de ATLAS EXPO te komen bezoeken, meer te lezen over de graduation en waar de studenten hun geluk gaan beproeven. Klikt u vooral nog even door!

In 2013 zijn we gestart met deze multidisciplinaire, Engelstalige opleiding. Wat houdt het precies in? Bekijk het filmpje en u weet het.

24 juni ATLAS EXPO (12.00 - 18.00 u in Citadel, Ravelijn en Waaier)

We nodigen u graag uit om de ATLAS EXPO zelf te zien en te ervaren. 

25 juni Graduation Class 2016

De eerste 25 ATLAS-studenten krijgen hun bachelordiploma University College Twente tijdens een feestelijke Graduation bijeenkomst voor genodigden.  Na drie jaar studeren slaan de studenten van deze ‘Class of 2016’ nieuwe wegen in.

Toekomstplannen van Class of 2016

De opleiding van University College Twente biedt de studenten een zeer breed toekomstperspectief. Zij kunnen na hun bacheloropleiding nog alle kanten op en de mogelijkheden die ze na hun afstuderen hebben is zeer uitgebreid. De meesten van hen kiezen ervoor om een masteropleiding te volgen. Dat blijkt wel uit de zeer uiteenlopende richtingen die de afgestudeerden van de ‘Class of 2016’ inslaan: