minors tweede semester

Informatie voor studenten over minors 2e semester 2015-2016

In het 2e semester van collegejaar 2015-2016 (kwartiel 3 & kwartiel 4) worden aanschuifminors aangeboden. Dit aanbod biedt voor studenten die hun minorruimte niet (geheel) hebben kunnen vullen in het 1e semester de mogelijkheid om in het 2e semester 1 of 2 minors te kiezen. Als je als TOM-student 30 EC’s aan minors hebt gevolgd, kun je enkel nog extra curriculair een minor volgen.

Op de minorwebsite kun je informatie vinden over deze aanschuifminors en de bijbehorende mogelijkhedenmatrix.

Inschrijving op deze minors in het 2e semester is mogelijk vanaf maandag 19 oktober 2015 t/m maandag 23 november 2015. Informatie over de inschrijfprocedure staat vermeld op de minorwebsite.

Vragen kun je mailen naar minor@utwente.nl

In the second semester 2015-2016 (quartile 3 and quartile 4) students are given the possibility to follow join-in minors. This offer is an opportunity for students who were not able to take 1 or 2 minors in the first semester to take 1 or 2 minors in the second semester. Students who have already followed 2 minors of 15 EC can only take a minor extracurricular.

Information about these minors and the matrix of options can be found at the minor website.

Registration for these minors is possible through OSIRIS-student from Monday 19th October up and to including Monday 23th November 2015. Information about the registration procedure can also be found at the minor website.

Mail questions to minor@utwente.nl