Sanoma Media Parade - uitnodiging voor studenten

Description: cid:eecb5903-b571-4ff1-8933-39bbd6753bfa@Sanoma.net

Kom kijken bij Sanoma Media, inschrijving start 21 maart!

Sanoma Media organiseert van dinsdag 16 t/m donderdag 18 april 2013 voor de 9e keer op rij: De Sanoma Media Parade! Media maken voor tablets, tijdschriften, mobiel, apps, televisie en customer media komen allemaal aan bod. Op dinsdag 16 en woensdag 17 april biedt het programma ruimte voor gratis deelname van derdejaars- en vierdejaarsstudenten.

Een kleine greep uit ons programma:

NU.nl: onderbuik versus feiten

Hoe ontdekt de redactie van NU.nl een potentieel nieuwsbericht in de miljoenen tweets die dagelijks verschijnen? Hoe zien ze of een artikel goed of slecht gelezen wordt? Statistieken dus. Welke rol spelen die op de redactie van de grootste nieuwssite van Nederland? Gert-Jaap Hoekman en Jurriaan Bernson over de onderbuik versus de feiten.

Het geheim achter WTF.nl

Waar vinden redacteuren al die bizarre nieuwtjes? Hoe komt WTF.nl aan scoops? Worden online tabloids ook aangeklaagd? En wat scoort, welke ster klikt goed en welke BN’er wordt nooit aangeklikt? Dennis van Luling over de ins en outs van Sanoma’s groeibriljant.

Sanoma: dé plek om je carrière te beginnen

Deze sessie is speciaal voor studenten die willen weten wat Sanoma als stagebedrijf en als werkgever te bieden heeft. Sanoma bevindt zich midden in een transitie van een traditionele uitgever naar een multimediaal bedrijf.  In 3 flitspresentaties geven we je een helder beeld van wat werken bij Sanoma zo leuk maakt. Josselin Bijl, Sjoerd Huitema en Jurriaan Bernson vertellen je graag over hun werk en over de rol van Sanoma tijdens de start van hun carrière.  

Ook speciaal voor studenten

Woensdag aan het eind van de dag is er, speciaal voor studenten, een borrel waarbij je op een informele manier kennis kan maken met jonge medewerkers van Sanoma. Dé gelegenheid om hen het hemd van het lijf te vragen over alles wat je altijd al hebt willen weten over Sanoma.

Twijfel niet en meld je gratis aan. Om je horizon te verbreden. Om alles te horen over online media, de toekomst van de media en natuurlijk een kijkje nemen bij de redacties. Schrijf je vanaf 21 maart in op mediaparade.nl en mis ’m niet. Tot ziens in Hoofddorp bij Sanoma Media.

Mediaparade.nl en twitter.com/MediaParade #mediaparade

Meer info voor studenten klik hier