Integrand helpt je aan een stage

Z:\Primair\_Functies\Studenten PR\Promotiemateriaal\Afbeeldingen Integrand voor promotiemateriaal\kopieland\Spandoek (2).jpg

Ben je op zoek naar een afstudeerstage, bacheloropdracht of meeloopstage..?

….Laat Integrand dan niet aan je voorbij gaan!!

Stichting Integrand is een landelijke stagebemiddelaar voor academische studenten. Het doel van Integrand is om een brug te slaan tussen studenten en bedrijven. Dit wordt gedaan door het aanbieden van o.a. stages, afstudeeropdrachten en business courses.

Integrand zit gevestigd in alle universiteitssteden en heeft daardoor een zeer uitgebreid netwerk door heel Nederland met allerlei soorten organisaties. Van multinationals tot MKB’s, voor ieder wat wils! Als student kost het je helemaal niets om via Integrand aan jouw ultieme opdracht of stage te komen. Tevens helpt Integrand je intensief door het sollicitatieproces heen!

Dus zoek je een uitdagende CW stage of opdracht? Kijk dan snel op www.integrand.nl, want onze database heeft een zeer divers aanbod.

Belangrijk: Neem bij het kiezen van een stage of opdracht altijd contact op met je stage en- afstudeercoördinator, zodat deze kan bekijken of de stage of opdracht voldoet aan de gestelde eisen!