cid:eecb5903-b571-4ff1-8933-39bbd6753bfa@Sanoma.net

Uitgebreide toelichting: Studenten op de Sanoma Media Parade

Sanoma Media organiseert van dinsdag 16 t/m 18 april 2013 voor de 9e keer op rij de Sanoma Media Parade in Hoofddorp. Drie dagen vol leuke, inspirerende lezingen, presentaties en workshops over media. Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april biedt het programma ruimte voor deelname van studenten van diverse media, marketing, journalistieke en op communicatiegerichte opleidingen.

Wat is de Sanoma Media Parade?

De Sanoma Media Parade is een jaarlijks (gratis) terugkerend evenement vol lezingen, presentaties en workshops over media. Dit is enerzijds een kijkje in de keuken van Sanoma Media, door sessies die gaan over tijdschriften, sites, mobiel en apps, maar ook televisie en customer media. Daarnaast zijn er presentaties van externen: trendwatchers, ontwerpers, fotografen, schrijvers.

Wat is er te zien?

Op dinsdag 16 en woensdag 17 april, is er voor studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan de Sanoma Media Parade. Dit betekent dat studenten (derde en vierdejaars) van diverse opleidingen in Nederland worden uitgenodigd om bij Sanoma Media aanwezig te zijn. Zo kunnen ze nieuwe kennis tot zich nemen èn het bedrijf Sanoma Media leren kennen.
Omdat we zoveel mogelijk studenten van verschillende opleidingen willen verwelkomen is het helaas niet mogelijk om met grote groepen voor specifieke sessie in te schrijven. Inschrijven gebeurt op individuele basis en is gratis.

Wat is de rol van de opleiding hierin?

Sanoma Media en de opleidingen hebben hetzelfde doel, namelijk zoveel mogelijk kennis overbrengen op de studenten. Daarom is de samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven zo van belang.

De Sanoma Media Parade is een uitstekende kans voor studenten om praktijkervaring op te doen. Deze studenten moeten echter wel op de hoogte zijn van het bestaan van deze mogelijkheid. Vandaar dat er in de bijlage een intranetbericht is geplaatst om de studenten via intranet of interne mail op de hoogte te stellen. Omdat Sanoma Media niet over deze gegevens beschikt, vragen wij de scholen als tussenpersoon te fungeren.

Om nog meer draagvlak te creëren, vindt u in de bijlage ook een poster die u kunt printen om op te hangen op de daarvoor bestemde borden.

Inschrijven is mogelijk vanaf 21 maart t/m 4 april via de website www.mediaparade.nl. Volg de Sanoma Media Parade via twitter.com/MediaParade.

De ervaring is dat de meeste sessies de eerste paar dagen vol zijn, dus wees er snel bij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (niet voor publicatie):

Sanoma Media afdeling Corporate Communications

Contact : Kristel Thijssen of Mariël Wolvers