Mei 2015 - Stage: Meewerken bij de internationale ontwikkelingsorganisatie Simavi

| CW-Stage | CW-Bacheloropdracht | CS-Masteropdracht |

| Corporate Comm | Marketing Comm | New Media & Comm |

 

Opdrachtnr.:

15-022

Geplaatst d.d.:

28-05-2015

 

Bedrijf

Simavi

Afdeling

 

Website

http://www.simavi.nl

Standplaats

Haarlem

 

Bedrijfsinformatie

Simavi is een internationale ontwikkelingsorganisatie. In kwetsbare gebieden in Afrika en Azië investeren wij daarom in een gezonde basis: schoon drinkwater, toiletten en een betere dagelijkse hygiëne. Maar ook in seksuele voorlichting, (gezinsplanning en) gezonde zwangerschappen en bevallingen.

Werken bij een internationale NGO, in een klein en flexibel kernteam, met gepassioneerde mensen die zich inzetten voor maar 1 doel: een gezonde basis voor iedereen. Spreekt dit jou aan? Dan is dit je kans om als stagiair Marketing Communicatie je vaardigheden in te zetten voor Simavi.

 

Opdracht

Ga jij ons helpen om het merk Simavi sterker en groter te maken? Binnen ons communicatie team zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze student die van september 2015 t/m januari 2016 (voorkeur minimaal 5 maanden) het team komt versterken voor 4 dagen per week. Vanaf de eerste dag bied je volledige ondersteuning en krijg je eigen verantwoordelijkheden binnen ons team.

Als stagiair doe je ervaring op voor een vervolgstap als Junior Marketing Communication Officer waarbij wij je een breed scala aan werkzaamheden bieden met een focus op redactionele taken, bedenken en implementeren van online activiteiten en ondersteuning in de uitvoering van onze campagnes en evenementen zoals Wandelen voor Water, Moederdag en Koningsspelen. Naast redactionele werkzaamheden, zal je ook meewerken aan de productie van communicatiemiddelen voor diverse doelgroepen. Je werkt daarbij samen met collega’s van andere afdelingen, waardoor je de dynamiek van een NGO goed leert kennen.

Het betreft een volwaardige meewerkstage van minimaal 4 dagen in de week. Ben je deze proactieve, enthousiaste en gemotiveerde stagiair met een passie voor communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

 

Ingangsdatum

September 2015

Periode

Bij voorkeur 5 maanden

Extra info

 

 

 

Interesse…? Neem contact op met de stage- en afstudeercoördinator:

drs. M.H. (Mark) Tempelman

E-mail:

Locatie:

Telefoon:

m.h.tempelman@utwente.nl

Cubicus, kamer C216

+31(0)53 489 4034