Rik Schakenbos genomineerd voor KIVI Cuperusprijs

Scriptie

Rik Schakenbos genomineerd voor KIVI Cuperusprijs

Begin dit jaar is Rik Schakenbos voorgedragen voor de KIVI Cuperusprijs, voor het beste afstudeerwerk in de jaren 2014 en 2015 aan een Nederlandse universiteit binnen de breedte van verkeer en vervoer.  Hij is afgestudeerd bij de NS, en werkt inmiddels ook bij NS stations. HIj is genomineerd voor plek 1 of 2. Mooi resultaat!​ Hopelijk gaat hij winnen..

Rik is in 2014 afgestudeerd, en heeft een 9 gekregen voor zijn scriptie:

Schakenbos, R. (2014). Valuation of a transfer in a multimodal public transport trip. A stated preferences research into the experiences disutility of a transfer between bus/tram/metro and train within the Netherlands. University of Twente, Enschede.

Resultaten van zijn scriptie zijn ook gepubliceerd in een artikel in een gerenommeerd peer-reviewed journal (Transport Policy).

Schakenbos, R., L. La Paix, S. Nijenstein, K.T. Geurs (2016). Valuation of a transfer in a multimodal public transport trip. Transport Policy, 46, 72-81. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0967070X15300743