23-08-2012 award for outstanding Phd student - Epoc juli 2012 - Chris Seijger

PhD student Chris Seijger ontvangt award voor ‘Outstanding PhD Student’ tijdens EPOC 2012

Tijdens EPOC 2012 (Engineering Project Organization Conference) congres in Rheden heeft Chris Seijger de award voor ‘Outstanding PhD Student’ ontvangen vanwege de presentatie die hij daar gaf over zijn onderzoek. EPOC 2012 richtte zich op de vele, diverse aspecten waar project-organisatise in de bouw- en infrasector mee geconfronteerd worden. Chris Seijger is PhD student bij de vakgroep Bouw / Infra.

Over het onderzoek en de presentatie:
“In ons onderzoek willen we begrijpen hoe interactieve kennisontwikkeling in kustprojecten plaatsvindt, wanneer diverse organisaties (beleid, onderzoek, maatschappij) betrokken zijn bij die kennisontwikkeling. De presentatie was opgebouwd rond drie punten: 1) waarom interactieve kennisontwikkeling belangrijk is, 2) hoe wij dit bestuderen in kustprojecten, en 3) uitkomsten van onze studie naar interactieve kennisontwikkeling in het dijkversterkingsproject Texel. De presentatie is gebaseerd op het artikel dat we voor het congres geschreven hadden, en wat inmiddels ingediend is bij het journal Environmental Science and Policy.”

Het onderzoek beperkt zich niet alleen tot Nederland. Op 1 september vertrekt Chris Seijger voor 3 maanden naar de baai van San Francisco, om te onderzoeken hoe interactieve kennisontwikkeling plaatsvindt in het South Bay Salt Pond Restoration Project. Zijn onderzoek is een samenwerking tussen de Universiteit Twente, Wageningen University en Deltares, en wordt hoofdzakelijk gefinancierd vanuit het NWO-ZKO programma.

Op de foto ervaren Chris en zijn begeleiders hun studiegebied aan den lijve, tijdens een wadlooptocht.

Van links naar rechts: Prof. Jan van Tatenhove (Wageningen University), Prof Geert Dewulf (Universiteit Twente), Dr. Henriëtte Otter (Deltares), Chris Seijger MSc. (Universiteit Twente).

C:\Users\boschyrg\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\UHZBP0XJ\Wadlopen.jpg