Matchmaking Railforum

Op 7 mei 2007 organiseert Railforum voor de derde keer een matchmaking-bijeenkomst om bedrijven en onderwijsinstellingen met elkaar in contact te brengen. Tijdens deze derde bijeenkomst staan de ervaringen van deelnemende bedrijven en studenten centraal. Er zijn tientallen studenten die een aanmoedigingsprijs hebben ontvangen van de Commissie Rootliep. De meeste daarvan zijn inmiddels werkzaam in de railsector. Natuurlijk willen we ook een aantal bedrijven enthousiasmeren om een stageplek te bieden aan afstudeerders. De bijeenkomst wordt gehouden bij KIVI NIRIA in Den Haag vanaf 16.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur.

16.00 uur Ontvangst

16.30 uur Welkom door Henk Rootliep, voorzitter van de Commissie

16.45 uur Ervaringen van studenten door

* Elsbeth Boes Stations? Daar zit muziek in!

* Arjen Hartman Life-cycle costing en infrastructuur

17.15 uur Ervaringen van bedrijven en onderwijsinstellingen door

* Mark van Hagen, senior projectleider, NS

* Mirjam Galetzka, universitair docent, Universiteit Twente

17.45 uur Verwachtingen voor komend studiejaar door Aad Veenman (NS)

18.00 uur Slotwoord en start matchmaking III ‘met een broodje in de hand’

De Commissie Rootliep is twee jaar geleden ingesteld ter ere van het afscheid van Henk Rootliep als voorzitter van Railforum. De Commissie beloont studenten die afstuderen op een onderwerp dat betrekking heeft op de railsector. De Commissie bestaat tevens uit de heren Piet Gillissen (KIVI NIRIA), Jan Hillege (ex-Grontmij), Carel Paauwe (Transumo) en Aad Veenman (NS).

Graag ontvangen wij het bijgevoegde aanmeldingsformulier van u retour. De bevestiging, deelnemerslijst en verdere informatie sturen wij u enkele dagen van te voren toe.

Met vriendelijke groet,

Handtekening