CTIT University of Twente
Research Business & Innovation About CTIT Research Calls Looking for a job? Intranet

Seminar: Hey Tweet, Face the Hyve

Informeren, Communiceren en Innoveren met Social Media

Locatie: Universiteit Twente Campus, Gebouw Ravelijn
Datum: 26-1-2011, 15.30-18.00 (of 21.00 bij deelname aan diner en film)

Kom op woensdag 26-01-2011 naar de Universiteit Twente campus om ideeën en ervaringen uit te wisselen over de rol van social media in de innovatie van diensten. Sprekers uit de praktijk en wetenschap geven hun kijk op de ontwikkelingen in social media. De keynote wordt gegeven door Marc de Vries, CEO van Hyves. Verder komen aan bod: Het gebruik van social media bij het innoveren van diensten, het verhogen van interactie en het informeren en communiceren met specifieke doelgroepen.

Na afloop van het seminar is er gelegenheid het diner bij te wonen en de mogelijkheid gezamenlijk de film: “The social network: A story about the founders of the social network site, Facebook” te bekijken.

Bent u van plan deel te nemen, meld u dan aan per email: E.j.m.vanderveen@utwente.nl. Het seminar is gratis. Voor deelname aan het diner/film geldt een kleine vergoeding. Het definitieve programma wordt in de eerste week van januari bekend gemaakt.

Het seminar wordt georganiseerd door de vakgroep Information Systems & Change Management (ISCM), School of Management and Governance, CTIT, Universiteit Twente.