CTIT University of Twente
Research Business & Innovation About CTIT Research Calls Looking for a job? Intranet

May 19, 2010: Training for the FP7 Cooperation Programme: How to write a Proposal

Nieuwsflits KP7 Training Cooperation How-to-write

12 april 2010

Geachte relatie,

Op woensdag 19 mei 2010 organiseert EG-Liaison een Training Cooperation How-to-write a proposal.

Het programma begint om +/- 9.30 en eindigt rond 17.00.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor wetenschappers en R&D-medewerkers van universiteiten, kennisinstellingen en bedrijven die van plan zijn om deel te nemen aan een Cooperation project.

Leerdoelen
Deze training biedt inzicht in de structuur van KP7. U leert hoe u in de praktijk de projectvorm kunt kiezen die het beste bij uw voorstel aansluit. U kunt de tekst uit het werkprogramma samen met uw eigen ideeën combineren tot een goed projectvoorstel. U leert projectvoorstellen te bekijken door de bril van de evaluatoren, zodat u een projectvoorstel zo kunt schrijven dat de slaagkans optimaal is.

Opzet
De training duurt een hele dag. Er wordt kort aandacht besteed aan de algemene structuur van KP7. Daarna leert u met praktische oefeningen wat u moet doen om een succesvol Cooperation projectvoorstel te schrijven. Op basis van een case op uw eigen vakgebied wordt u aan de hand meegenomen door alle onderdelen van een projectvoorstel.
Aan de training nemen maximaal 15 personen deel.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst.

U kunt aanmelden tot 5 mei.

Locatie
NH hotel Zoetermeer

Toegangsprijs
€125, inclusief lunch en documentatie
Tot 1 week voor aanvang van de bijeenkomst kunt u kosteloos annuleren. Dit kan alleen schriftelijk (bij voorkeur per e-mail). Na die tijd zijn wij helaas genoodzaakt het volledige cursusbedrag in rekening te brengen als administratiekosten.