CTIT University of Twente
Research Business & Innovation About CTIT Research Calls Looking for a job? Intranet

TNO Senior Research Fellow

Prof.dr. Hans van den Berg, deeltijdhoogleraar voor “Teletraffic Engineering in Mobiele en Ad Hoc Netwerken” bij de CTIT leerstoel Design and Analysis of Communication Systems (DACS), is door TNO benoemd tot Senior Research Fellow. Dit is een erkenning voor vooraanstaande toegepaste onderzoekers bij TNO, die bij hoge uitzondering wordt uitgereikt.

Van den Berg is verbonden aan de leerstoel van de faculteit EWI. Zijn onderzoek is onderdeel van het CTIT. Daarnaast is hij verbonden aan TNO-ICT in Delft. De erkenning als Senior Research Fellow wordt toegekend aan TNO-medewerkers die bij uitstek dragers zijn van vernieuwend onderzoek, op voor TNO strategisch belangrijke technologiegebieden. De erkenning als Senior Research Fellow is binnen TNO zeer uitzonderlijk. De erkenning geldt voor een periode van 5 jaar en kan eenmalig worden verlengd. Dit jaar vinden slechts twee nieuwe erkenningen plaats. Hans van den Berg is de eerste met deze status binnen TNO-ICT.

Prof.dr. Hans van den Berg, CTIT - TNO
Van den Berg (links) heeft de onderscheiding op 15 juni ontvangen uit handen van de directeur-generaal Hoger onderwijs, Beroepsonderwijs en Wetenschap, dr. L.J. Roborgh.