CTIT Universiteit Twente
Centre for e-Government Studies

2009-10 Online seminar Antwoord(c)

Meer informatie: Willem Pieterson

Download hier de advertentie van Proces & Document.

Online seminar/webinar ‘Antwoord op Antwoord©’

Proces & Document organiseert op 12 november 2009 een webinar over het programma Antwoord©. Willem Pieterson van het CFES is een van de sprekers tijdens dit online seminar. Tijdens het Webinar proberen de sprekers inzichtelijk te maken wat de grote kansen, uitdagingen en struikelblokken zijn voor gemeenten bij de implementatie van het concept Antwoord©. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Het programma:

16:15 Opening door Martijn van der Kooij (hoofdredacteur re.Public)

16:20 Dienstverlening binnen de overheid en het concept ‘Antwoord©’, Jan de Kramer (K2O)

16:30 Multi-channelmanagement, dr. W.J. Pieterson (Center for e-Government Studies, Universiteit Twente)

16:40 Hoe geef je praktisch antwoord op ‘Antwoord©’, Timo ten Cate (Digital Groep)

16:50 Vragen van Webinar deelnemers; stel uw vraag live via de sessie

17:05 Afsluiting

Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven kan online via www.procesendocument.nl