28-09-2016: Weer een inspirerende CHOIR on Tour bijeenkomst

Symposium ‘CHOIR on Tour’ in de Sint Maartenskliniek

Woensdag 28 september vond het CHOIR on Tour symposium over ‘multi-appointment planning’ plaats in de Sint Maartenskliniek. Hier zijn zo’n 90 mensen op af gekomen, zowel vanuit de SMK als ook uit andere ziekenhuizen, consultancy bedrijven en universiteiten (binnen- en buitenland).

Op het programma stonden presentaties vanuit verschillende ziekenhuizen over afdelingen en processen waar patiënten meerdere afspraken hebben; van orthopedie en revalidatie tot een borstcentrum. Er kwamen zowel academici als mensen uit de praktijk en patiënten aan het woord, waardoor de dag een mooie mix was van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek en de toepassing in de praktijk.
In de lunchpauze stond een rondleiding langs verschillende afdelingen van het ziekenhuis op het programma, waarbij de bezoekers o.a. zelf konden ervaren hoe het is om te lopen in een looprobot.

We kijken terug op een geslaagde en inspirerende dag. Voor de geïnteresseerden, de slides van de presentaties zijn terug te kijken via de CHOIR site.