26-2-2010: Afstudeerder Jelmer Kranenburg wint 3e prijs bij landelijke scriptieprijs Innovaties In De Zorg

Jelmer Kranenburg bij beste 3 scripties van landelijke scriptieprijs Innovaties in de Zorg

26 februari 2010

Nadat Jesse van Elteren vorig jaar de scriptieprijs 2009 van Innovaties in de Zorg in ontvangst mocht nemen, viel ons dit jaar weer de eer te beurt met een nominatie in de top 3 met de scriptie van Jelmer Kranenburg.

Vanuit de Nederlandse hbo-en w.o.-instellingen waren er 52 afstudeerscripties genomineerd voor de hoofdprijs van € 2500,-. Onze eigen Jelmer Kranenburg greep uiteindelijk net naast de hoofdprijs, maar behaalde met een lovend juryrapport een knappe derde plek.

De MSc-afstudeerscriptie van Jelmer Kranenburg (student in de Production & Logistics Management track van het Industrial Engineering & Management master programma) is getiteld “The prospect of walk-in for the CT-department of AMC”. Jelmer’s afstudeerwerk betrof een studie in AMC (Amsterdam) naar de logistieke haalbaarheid van het “op inloop” organiseren van de CT-scanners voor electieve patiënten.

Jelmer werd vanuit AMC begeleid door promovendi Jasper van Sambeek en Nikky Kortbeek, en vanuit UT door Erwin Hans en Koos Krabbendam.

Lees verder de management samenvatting (in het Engels) van Jelmer’s scriptie…